Ahoj milé princezny a udatní rytíři!

V létě 2024 spolu opět zavítáme do říše pohádek! Den princezen se vrací na zámky Slavkov a Karlova Koruna!

Den princezen a rytířů je pohádkový festival věnovaný českým pohádkám, princeznám a rytířským soubojům. Zámky Karlova Koruna v Chlumci nad Cidlinou a Slavkov u Brna budou hostit pohádkový svět plný kouzel, her a fantazie.

 

V princeznovské komnatě na podiu na vás čeká bohatý program plný hvězd a oblíbených pohádkových postav. Programem opět provedou princezny a princové v čele s herečkou Sabinou Laurinovou, pohádkové písničky zazpívá herec a zpěvák Daniel Hůlka, do světa fantazie vás vtáhnou panenky Rainbow High a Shadow High. Vystoupí dívčí kapela Rebelky, princezny Sněhurka, Elsa, Růženka, Kráska a další. Chybět nebudou prasátka Pigy a Lily a těšit se můžete i na sladké hudební vystoupení Mlsotkové s princeznovskou hymnou Tohle je bál nebo Čertice Lumpína. Návštěvníky rozhodně zaujme také pestrý doprovodný program s tematickými dílničkami pro holky, kluky i rodiče. A to je jen zlomek toho, co vás čeká!

 

Kdy a kde?

Den princezen proběhne 15. června na zámku Slavkov u Brna a 27. července na zámku Karlova Koruna v Chlumci nad Cidlinou.

Kde najdu vstupenky?

Vstupenky v předprodeji najdete na oficiálních stránkách Dne princezen.

Program budeme postupně rozšiřovat – o všech novinkách se dozvíte na Facebooku nebo Instagramu Pigyho i Facebooku a Instagramu Dne princezen.

Koupili jste vstupenky jako dárek?

Vytiskněte si k nim věnování! Jedno najdete tady a druhé tady. Vyberte si, které se vám hodí víc!

Vaše prasátko Pigy